19 Ocak 2013 Cumartesi

Suriyeli terörist Bahoz sabote ediyor

Bahoz lakaplı Fehman Hüseyin Mardin’de öldürülen adamını da çözüm sürecini baltalamak için göndermiş, Bahoz Erdal’ın örgütteki gücünü İranlı ve Suriyeli teröristlerden alıyor.

Polisi katledecekti

“Çözüm süreci” terör örgütü PKK’nın Şam destekli elebaşısı Bahoz Erdal’ı rahatsız etti. Bahoz, Mardin’de ölü ele geçirilen M. Şirin Cebe adlı teröristi, süreci baltalamaya yönelik eylemler için göndermiş. Cebinden liste çıkan terörist, devlet hastanesinde görevli bir polisi de katledecekti.

Çözüm sürecinden rahatsız 

Bahoz sabotaj peşinde Mardin’de öldürülen teröristin, PKK’nın Suriye destekli elebaşısı Bahoz Erdal’ın emriyle katliam yapmaya geldiği ortaya çıktı ‘ Suriye kökenli elebaşılarından ‘ ‘Bahoz Erdal” kod adlı Fehman Hüseyin’in “çözüm süreci”nden rahatsız olduğu ortaya çıktı, Geçen gün Mardin’deki çatışmada ölü ele geçirilen M. Şirin Cebe adlı teröristin de Bahoz’un emriyle geldiği ortaya çıktı. Cebe’nin, eylemlerle süreci baltalayacağın öne sürüldü. Üzerinden AK Parti il ve ilçe yöneticilerinin listesi de çıkan teröristin, ilk hedefinin polisler olduğu açıklandı. Bahoz’a bağlı PKK’lının, Devlet Hastanesi’nde görevli bir polisi katledeceği bildirildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi – 16.01.2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder