21 Mart 2012 Çarşamba

Duyuru

Sitemiz, İran tehlikesi hakkında Türk ve İslam kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla, değerli din adamları ve akademisyenlerin desteğiyle yayın hayatına devam etmektedir.

Sitemizde yayınlanmakta olan makalelerin ve haberlerin neredeyse tamamının, kaynak gösterilmeksizin, sitemiz ile aynı isimde oluşturulmuş http://irantehlikesi.wordpress.com/ ve http://irantehlikesi.blogspot.com/ bloglarında birebir yayınlanmakta olduğu görülmüştür.

Bizimle ortak kanaati paylaşan bütün Türk ve Müslüman kardeşlerimizin, sitemizde yayınladığımız makale ve haberleri kaynak göstererek, kendi sitelerinde yayınlamalarında elbette sakınca yoktur. Ancak, site ismimizi taklit ederek, tüm makale ve haberleri birebir kopyalayarak, üstelik kaynak göstermeden yayınlanmasını, ahlaki ve akademik açıdan tasvip edemeyiz.

Yayınlanan makaleler, daha sonra yazıları kaleme alan akademisyenlerin isimleriyle kitaplaştırılacağından kaynak gösterilmesi zorunludur.

Adı geçen blog sayfalarının sahiplerine ulaşmak amacıyla mail gönderilmişse de maalesef cevap alınamamıştır. Adı geçen bloglar, kaynak göstermeden yayına devam ettikleri takdirde gereken yasal yollara başvurulacaktır.
Önemle duyurulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder