25 Mart 2012 Pazar

Türkler sniper hedefinde

İstihbarat kaynakları, Suriye’de öldürülen 2′si şoför 3 Türk’ün Suriye ordusuna bağlı keskin nişancılar tarafından özellikle seçilerek nokta atışıyla vurulduklarını iddia etti. Rejim, Suriye’di Sünni sivillere ateş açmayı reddeden askerleri de keskin nişancılara vurduruyor

Suriye’de iç savaş her geçen gün artarak büyürken öldürülen Türk sayısı da 3′ü buldu. 2′si TIR şoförü 3 kişinin de yapılan otopsilerinde kafalarından vurularak öldürüldükleri ortaya çıktı. İstihbarat kaynakları, Suriye’de, özellikle Türklerin keskin nişancıların nokta atışıyla vurularak öldürüldüklerini iddia etti. Her 3 Türk’ün de baş bölgelerinden vurularak öldürülmeleri Suriye’deki keskin nişancıları akıllara getirdi.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir istihbarat görevlisi, Suriye’de çok sayıda sniper’ın insan avına çıktığını söyledi.

Öldürülen 3 Türk’ün de kafa, ağız ve boyun bölgelerinden vurulmasının bunu doğruladığına dikkat çeken aynı istihbarat görevlisi, “Artık Suriye’de insan avı yaşanmaya başladı. Yüksek yerlere çıkan keskin nişancı sniper’lar onlarca metre uzaklıktan nokta atışıyla adeta insan avlamaya başladı. Rastgele açılan, serseri kurşunlar değil bunlar. Serseri kurşunu olsa vücudun değişik yerlerine isabet eder. 3 kişi öldürüldü. 3′ü de kafa bölgesine sıkılan kurşunlarla öldürüldü. Suriye askerleri Türkleri düşman olarak görüyor” dedi.

Kaynak: Haber Türk – 20.03.2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder